Beragadtak: nem áll össze a szezon Rónay Lászlóéknak

A Vértes Ralin egy újabb technikai hiba miatt esett ki a Rónay – Csuri páros, akik ezúttal sem látták meg a célt – beragadtak ebbe a negatív spirálba, ami egyelőre nem ereszti őket.

Egyetlen szakaszt (sem) tudott teljesíteni a Vértes Ralin Rónay László és Csuri András: a páros alatt ismét megadta magát a Peugeot 205. Az oroszlányi pályáról már elsőre is alig tudtak kiérni, majd kiálltak és szuperralizni próbáltak, de végül az sem jött össze vasárnap.

fotó: Zsarnai Krisztián

„Nagyon jó volt az első gyorsasági, nagyon jó is volt rajta menni az autóval, de ezúttal sem jutottunk sokáig. Egy féktávon úgy tört el a lengőkarunk, hogy bejött a kerékdobba, fogta a kereket, füstölt minden, rengeteget kaptunk, még az a szerencse, hogy valahogy kiértünk vele a pályáról. Azt még meg is csináltam, szuperralizni szerettünk volna, aztán másnap egy elektromos hiba miatt el sem jutottunk az első szakaszra, csak annyira tudtam megcsinálni, hogy a szervizig visszaérjünk” – mesélte Rónay László.

A Peugeot nagyon nem akarja az igazságot ebben a szezonban, gyakorlatilag minden futamon egy-két gyorsaságit engedélyez a versenyzőknek, célba még egyszer sem értek vele. Lehet, hogy ezzel meg is pecsételi a saját sorsát…

„Még egy esélyt adunk neki Nyíregyházán, ott megpróbálunk menni, aztán valószínűleg jövőre visszatérünk a Historichoz. Ez az év nem akar összejönni” – mondta Rónay.

Related posts