Kupákkal tértek haza: Az Inter Europe Team is helytállt a Boldogkő Ralin

A csapat minden célba érő versenyzője kupát szerzett a Rali1-es szezonnyitón, igaz, nem mindenki tudta befejezni a futamot – készülnek a következő megmérettetésre.

A szokásoknak megfelelően a Boldogkő Ralin is több autóval képviseltette magát az Inter Europe Team – László István és Holló Barnabás a kategória kilencedik helyéről esett ki, Barna Tibor és Barna Bence a legjobb húsz között autózott abszolútban, de nem látta meg a célt, a többiek viszont hozták az eredményt. Hevesi Norbert és Ambrózy Tivadar kategória negyedik, Szöllősi Roland és Szilágyi Richárd kategória ötödik, Bartha Aurél és Szarka Dávid pedig kategória első helyen zárták a viadalt.

„Nagyon vártuk már a versenyt, hiszen ezeken a pályákon (Viszlón, Rakacán és Hernádvécsén is) régen nagyon sokat versenyeztünk és szerettük is őket. Az út minősége és a változó időjárás egyvelege igazán ralissá tette a hétvégét” – értékelte a Boldogkő Ralit László István csapatvezető.

„Sajnos a mi autónk már a hatodik gyorsaságitól problémás volt, először a motorral, majd a sebességváltóval bajlódtunk. Az utolsó előtti, nyolcadik szakasz végén már használhatatlanná vált a technika, így leadtuk a menetlevelet. Annak örülök, hogy aki a csapatból célba ért, az kupát szerzett! Készülünk a következő versenyre” – tette hozzá a csapatvezető.

Related posts