Jó hangulatban vívtak jó csatákat Bodogánék

A magyar ralibajnokság egyik legizgalmasabb, legszínvonalasabb kategóriájának bizonyult idén az ORC P13: több páros is pengeélen táncolva hajtotta
egymást a dobogós helyekért az egész idény során – ráadásul ami manapság már ritkaságszámba megy, az élmenők között szoros, jó viszony alakult ki.

Közéjük tartozott Bodogán Ferenc és Sántha Zoltán is a Lada VFTS-sel, akik a szezon eleji kiesések után egy második és két harmadik helyezéssel szóltak bele a bajnoki csatározásba, és végül a kategória harmadik helyén zárták az évet.

„Fantasztikus szezont teljesítetünk, ugyan a technika ördöge nem mindig volt velünk, illetve volt egy nagy balesetünk is, de ezzel együtt is remekül éreztük magunkat. Nagyon örülök, hogy a P13-as kategóriában indultunk, egy igazi baráti társasággal csatáztunk egész évben, remek volt a hangulat, nagyon jól telt az
egész idény. Tizedekre menő csatákat vívtunk az ellenfelekkel, és ez az, ami a legjobb érzést adja, így elégedettek vagyunk” – mesélte a Formula.hu-nak Bodogán Ferenc.

A csapat a magyar bajnokság mellett kilátogatott a csehországi Barum Ralira is, ahol szórakozni és szórakoztatni akartak, ez pedig maradéktalanul sikerült is.

„Nekünk bakancslistás volt ez a futam, eddig nem jött össze, most inkább kihagytuk a Veszprém Ralit, hogy kijussunk, és a családunk is elkísért minket. Ez egy életre szóló élmény… ilyen pályákon, ilyen körülmények között versenyezni hatalmas dolog, ráadásul ott a hétköznapi emberek tudatában is sokkal inkább ott van a rali. Szeretettel néznek ránk, úgy is bánnak velünk, rengetegen odajöttek a szervizparkban, képeket csináltunk, hatalmas élmény volt. Mi mondjuk csak az élvezet kedvéért indultunk, elöl slickkel, hátul murvagumival autóztunk keresztben-hosszában, ez is hozzátett az egészhez” – mesélte a pilóta.

Ami pedig a folytatást illeti: „Jövőre is a ’csodacsapattal’ folytatjuk, ugyanebben a kategóriában, ugyanezzel az autóval, reményeim szerint még nívósabb mezőnnyel, a cél pedig az, hogy legalább ilyen jó élményekkel és még jobb eredménnyel zárjunk.”

Related posts