Sűrű év után 2020-ban is a fejlődés a célja Vogel Adriennek

szerző: Yellow Flag Media

Mozgalmas évet zárt 2019-ben Vogel Adrienn. A Roger Racing Team versenyzője állandó résztvevője volt a Kia Platinum Cupnak, a lengyel márkakupa fordulói mellett pedig az itthon újonnan bemutatkozó rali márkasorozat, a Kia Platinum Rally Cup egy-egy versenyhétvégéjén is feltűnt. Az M-Sport által épített R2-es Ford Fiestát nemcsak gyári teszten próbálhatta ki, de több nemzetközi raliverseny (Perger Mühlstein Rallye, Janusz Kulig Memorial) után a hazai rendezésű Rally Hungaryn, Európa-bajnoki mezőnyben is bevethette élesben.

Emlékezetes pillanatai pályáról és raliból is vannak: “A pályaversenyzés legjobb hétvégéje egyértelműen a monzai volt számomra. Az első versnyen kilöktek, a második futamon így az utolsó helyről indulhattam, és másodikként értem célba. Raliban pedig kétségtelenül Nyíregyháza volt a csúcs, ahol olyan pályákon jöttünk le, amikre még a legrutinosabb pilóták is azt mondták, hogy emberpróbáló. A rali teljesen új szakág számomra, hatalmas kihívást jelent és bele kell tanulnom, és már idén rengeteg tapasztalatot szereztem a versenyeken. Tudom, hogy még van hová fejlődni, ezért a következő évemet is arra fordítom, hogy minél több ismeretet és versenykilométert gyűjtsek. Új feladatok is várnak majd rám, ezekről csak később árulhatok el konkrétumokat” – mondta Vogel Adrienn.

Pályán kívül is eseményről eseményre járt a női autóversenyző: találkozott a Forma-1-es versenyző Robert Kubicával, valamint a tereprali világkupa-győztes Kuba Pryzgonskivel is. Részt vett a Vodafone 5G első hazai nagyszabású bemutatóján, és a TV2 Supercar című műsorában is rendszeresen láthatjuk műsorvezetőként.

„A zsúfolt év után jólesik most egy kis pihenés, hogy aztán jövőre újult erővel ugorjak az újabb kihívásokra. Izgalmas lesz 2020, ezt már most látom. Köszönöm a támogatóimnak és szurkolóimnak, hogy egész évben biztattak, remélem, hogy jövőre is velem lesznek” – nyilatkozta Vogel.

Related posts