Felvezető: Jól érezték magukat a Mecsekben Marozsiék

Ezúttal a sokat látott Németh „16V” Péterrel állt rajthoz a Mecsek Ralin Marozsi Zsolt, a páros pedig a problémák ellenére elégedett tudott lenni az eseményekkel – már csak azért is, mert hasonló körülmények várhatóak Nyíregyházán.

Az eső és az emiatt extrán csúszós pályák nem könnyítették meg Marozsi Zsolt és Németh „16V” Péter dolgát a Mecsek Ralin – ahogy a többiek, úgy ők is küzdöttek a körülményekkel. „Nem erre számítottunk, ahogy a többiek sem, de olyan eső zúdult le csütörtökön, hogy még szombaton is érezhető volt a hatása. A defekt minket sem került el, összeszedtünk egy lassút és egy gyorsat is, ezek azért nehezítették a hétvégét” – mondta Marozsi Zsolt.

A páros végül a problémákkal együtt az abszolút tizenkettedik helyen ért célba. „Az időjóváírást nem értettük, mi valahogy mindkétszer rosszul jöttünk ki belőle, de hát ez benne van. Ezen felül voltak jó részeredményeink, és jól is éreztük magunkat, összességében ez egy jó verseny volt. Tapasztalt navigátorral, Németh 16V Péterrel, ’Szeleppel’ indultam, ő azért jobbról és balról is sokat látott már, és az ő tapasztalatára nagy szükség volt ilyen körülmények között” – értékelt a pilóta.

A szezonjuknak még nincs vége: Nyíregyházán indulnak, de a terveik között szerepel a Mikulás és a Szilveszter Rali is. „Az autó most már egy éve nálunk van, mentünk vele jó pár kilométert, úgyhogy beállítási gondjaink nincsenek, inkább az okoz problémát, amikor két hónap szünet után kell beleülni és visszarázódni. Ezzel együtt ez a mecseki futam jó felvezetés volt a nyíregyházi Rally Hungaryre, ahol feltehetőleg szintén lesz eső. Nehéz és hosszú versenynek ígérkezik, de valószínűleg ugyanebben a felállásban állunk rajthoz” – tekintett előre Marozsi.

Related posts