Egyre nehezebb helyzetben vannak Hadikék

Még mindig tart Hadik András és Igor Bacigál pechszériája: a bajnokságot két győzelemmel kezdő páros sorozatban harmadik gyengébb futamát teljesítette, Veszprémben több problémával is meg kellett küzdeniük.

Egerben és Miskolcon győzelem, majd Szombathelyen vezetői hiba és kiesés, Székesfehérváron technikai hiba és negyedik hely, ez volt a Hadik-Bacigál kettős mérlege a Veszprém Rali előtt. Természetesen nyerni szerettek volna a murvás futamon, azonban ezúttal alig akadt valami, ami jól alakult volna számukra.

„Én is elrontottam több dolgot, mindjárt a kvalifikáción volt egy korai rajtunk, amely miatt rossz pozícióból vághattunk neki a szombati napnak, takarítanunk kellett a pályát. A második napon aztán rossz gumit választottam, majd az első kör utolsó gyorsaságiján elment a kormányszervonk, ezzel is sok időt vesztettünk. Végül az utolsó szakaszon még kaptunk egy defektet is, így hatodikak lettünk” – számolt be a veszprémi eseményekről Hadik András.

A bajnokságból még három futam van hátra, az Ózd Rali, a Mecsek Rali és a Zemplén Rali, így van még idő ledolgozni a Turán-Bagaméri pároshoz képest meglévő hátrányt, de az biztos, hogy ehhez más széljárásra lesz szükségük a folytatásban.

„Amikor minden rendben volt, akkor tudtunk jó időt autózni, ilyen szempontból nem volt baj, de a bajnokság állását tekintve nagyon rosszul jött nekünk ez a futam. Esélyünk még van, nincs lefutva semmi, de jó lenne, hogy ha a szerencse most már mellénk állna. Nyerni szeretnénk a következő versenyeken, aztán majd meglátjuk” – tekintett előre a pilóta.

Related posts