Ogier bombaformában van, de a Ford is javulhat

Malcolm Wilson pozitívan látja a világot.

Egy lépéssel a mezőny előtt járt Korzikán a világbajnoki címvédő Sebastien Ogier, aki az idei négy futamból a harmadik győzelmét szerezte, csak egyszer, Svédországban szerepelt gyengébben, amikor a takarító szerepkör miatt mindössze a veszteségminimalizálás lehetett a célja. Malcolm Wilson, az M-Sport csapatfőnöke szerint lenyűgöző, amit pilótája művel.

“Amikor láttuk a részidőket a Korzika Rali pénteki napján, le voltunk nyűgözve Julien és Sebastien teljesítményétől. Ezt követően persze nagy volt rajtuk a nyomás, hogy a következő két napban menedzseljék a különbséget, de amit Mexikóban csináltak, az egyike volt az általam valaha látott legjobb teljesítménynek, Korzikán pedig újabb impresszív produkciót nyújtottak” – nyilatkozta Wilson.

Ráadásul szerinte az autó is rejt még magában potenciált. “Sokat dolgoztunk érte és hamarosan jönnek a fejlesztéseink. A Ford miatt most több forrásunk van erre és ha folytatjuk, akkor szerintem képesek leszünk fejlődni” – mondta erről a csapatfőnök.

Ogier négy futam után 17 ponttal vezet Thierry Neuville előtt, a harmadik helyezett Ott Tanak pedig már 39 egységnyi lemaradásban van, igaz, a gyártók között csak második az M-Sport, négy pont hátránnyal a Hyundai mögött.

fotó: M-Sport Twitter

Related posts