Nehéz év vár Herczig Norbertre

Kemény felkészülés közepén jár a magyar bajnok – de hogy mire készül, azt egyelőre maximum sejteni lehet.

Már 2017 elején arról beszélt Herczig Norbert és a SKODA Rally Team Hungaria, hogy egy esetleges magyar bajnoki címvédést követően a nemzetközi porondon, az Európa-bajnokságon szeretné folytatni. A pilóta az előző év végén is elmondta, hogy ez a cél és közel is állnak ahhoz, hogy elérjék, de még nem lehet teljesen biztosra venni a váltást és hivatalos bejelentés azóta sem érkezett.

Egy változás mégis biztosnak tekinthető: Kazár Miklós ugyanis bejelentette, hogy navigátort vált, méghozzá azért, mert Ferencz Ramón már Hercziggel folytatja, így Igor Bacigállal elválnak a skodás versenyzői útjai. A csapat a közösségi oldalon egy kissé sejtelmes poszttal utalt arra, hogy valami készül:

“Norbi a felejthetetlen boleslavi túra után már Ausztriából, Bad Kleinkirchheimból, a Hotel Birkenhofból üdvözöl Benneteket! Mondanánk, hogy keményen tréningezik – és ezzel nem is írnánk valótlant – ugyanakkor a pár nap síelés nyilván inkább aktív kikapcsolódás számára, mintsem kínkeserves edzésmunka.  Kemény, mozgalmas felkészülési időszak közepén járunk és nehéz év elé nézünk, úgyhogy megérdemel egy-két élvezetesebb edzésnapot!…” – írta a Skoda Rally Team Hungaria.

Tényleg megküzdenek egymással régi ellenfelével, Kazár Miklóssal az ERC-n is?

fotó: Skoda Rally Team Hungaria

Related posts