Sesks nyerte a Lengyel Ralit, László és Herczig Patrik kiesett

Felemás magyar eredményeket hozott a lengyelországi ERC-futam: László Martin és Berendi Dávid az abszolút 17. helyről próbált felzárkózni vasárnap és top10-es időeredményt is produkált már, amikor a második körben defektet kapott, az nekivágta egy fának az autót, így ki kellett állniuk – idén másodszor maradtak pont nélkül.

Pórult járt Herczig Patrik és Varga Kristóf is, akik remek eredményekkel kezdtek az ERC4-es kategóriában, és a dobogóért voltak harcban, ám egy kimélyült nyom egyenesben dobta fel a Peugeot-t, így tehetetlenül felborultak – szuperralival ugyan visszaálltak másnap a baleset után, de pontot nem tudtak szerezni.

Hangodi Bendegúz és Bunkoczi László az ERC4-es kategória 10. helyén viszont célbaért, így a Kanári-szigeteken aratott győzelem után újabb értékes ponttal gazdagodott a páros.

A versenyt meggyőző autózással, néha jelentős rizikóval Martins Sesks nyerte az MRF-es Skoda RS-sel, a második helyre a bajnokságot dominánsan vezető Hayden Paddon hozta be a Hyundait, harmadikként pedig a tavalyi futamot megnyerő helyi sztár, Miko Marczyk zárt Mads Ostberg előtt.

Related posts