Abszolút első hely

Fekete Gyula és Szegedi Máté komoly sikert ért el a Rali2-es Eger Ralin, de a csapat többi tagja is kitett magáért: remek hétvégét produkáltak az „interesek”.

Remekül indult a május az Inter Europe Team számára: Fekete Gyula és Szegedi Máté ugyanis az utolsó gyorsaságin fordítva, nyolc tizedmásodperces előnnyel megnyerte az Eger Ralit a másodosztályban (lásd Nyolc tizeddel című tudósításunkat). A pilóta érthetően elégedetten értékelte az eseményeket:

„Ennél jobb forgatókönyvet nem lehetett volna megírni, ilyet nem tudtam volna álmodni sem. Az utolsó körben Bátoron már siettünk, kettőt tudtunk adni, utána etapon azt mondtuk, hogy megpróbáljuk, észszerű kereteken belül kockáztatunk. Ez éppen pont elég volt” – mesélte mosolyogva. „Máté is beleadott mindent, az autó is remekül működött, nekem csak vezetnem kellett. Ebben most mindenki benne volt” – tette hozzá a pilóta.

Ugyanezen a futamon Bukulya István és Tatara Ákos is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hiszen minden gyorsaságit megnyerve végeztek a P13-as kategória első helyén közel kétperces előnnyel.

Simon György és Simon Tímea a kategória nyolcadik helyén zárt azok után, hogy a motorral, a sebességváltóval és az önindítóval is akadt problémájuk. „Nekünk a szerviz azért szerviz, hogy épphogy beérünk, és mindig van valami gond. A végén azért tudtunk menni egy tisztát, annak örülünk, élveztük, illetve itt vagyunk a célban, az is pozitívum” – értékelt Simon György.

Szabó Attila és Schmidt Ádám, valamint Becskei Miklós és Kerékgyártó Dávid a Just for fun kategóriában szolgálta ki a nézőket látványos autózással. „Az utolsó gyorson meg is forogtunk, de nekünk és a nézőknek is nagyon tetszett… Van egy kis karcolás az autón, de teljesen jó volt így, kiszolgáltuk magunkat és a közönséget is” – mutatott rá a Just for fun lényegére Becskei.

Related posts