Hivatalos: Craig Breen az M-Sport gyári pilótája lesz

Egy ideje már rebesgették, most pedig hivatalosan is bejelentették: Craig Breen vezetheti 2022-ben az M-Sport egyik Ford Puma Rally1-es autóját. Breen parádés eredményeket szállított idén a Hyundainak, sorozatban háromszor is odaért a dobogóra és fő célja volt, hogy részmunkaidő helyett végre teljes szezont mehessen – a Hyundainál erre nem volt lehetősége, így az M-Sporthoz igazolt.

Kiderült, hogy Breen múlt hónapban már tesztelte is a Pumát, a pilóta pedig nagyon elégedett mindennel – a csapatnál ráadásul úgy érzik, hogy akár a vb-címért is harcolhat majd. Malcolm Wilson úgy fogalmazott, hogy Breen a toppilóták szobájának ajtaján kopogtat és szerinte náluk át is lépheti a küszöböt.

Az is kiderült, hogy Breen két évre állapodott meg a csapattal, tehát 2022-re és 2023-ra is biztos a helye az M-Sportnál, mint teljes szezont futó versenyző. Hogy kik lesznek a csapattársai, az egyelőre rejtély, de Adrien Fourmaux biztosan lehetőséget kap majd és a hírek szerint Andreas Mikkelsen is jó eséllyel pályázik az egyik Pumára.

Related posts