Lemondások az MNASZ Elnökségében és a Sporttanácsban is – közlemény

Rendkívüli közleményt jelentetett meg az MNASZ:

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagszervezeteink, Versenyzőinket, Tisztségviselőinket, hogy Korda Erik 2021. 05. 18-án lemondott az MNASZ Elnökségében fennálló tagságáról. Szintén tájékoztatjuk Tisztelt Tagszervezeteink, Versenyzőinket, Tisztségviselőinket, hogy Bernhardt János, 2021. május 18-án lemondott mb. Sporttanács vezetői egyben Sporttanács tagi tisztségéről, illetve 2021. május 18-án Csepela Tamás, Kolencsikné Gál Melinda és Majerszky Gábor lemondott Sporttanács tagi tisztségéről. Csepela Tamás 2021. május 18-án lemondott a Rally Technikai Referensi és az MNASZ Technikai Bizottsági tagságáról is.

Az MNASZ Alapszabályának 31.§ (4) pontja értelmében a Sporttanács feladatait és hatásköreit – a Sporttanács működőképességének visszaállításáig – az Elnökség látja el. A lemondott sporttanácsi tagokat az Elnökség új személyek kinevezésével pótolja.

A lemondások okán rendkívüli közgyűlés összehívása nem szükséges, alapszabályunk rendelkezései alapján a Szövetség törvényes működése továbbra is biztosított. A lemondott tisztségviselők pótlására vonatkozó tagi javaslatokat az Elnökség továbbra is szívesen fogadja.

Related posts