Ifj. Fogarasi győzelmével indult a Rali2-es szezon

Kilenc gyorsaságit rendeztek a Rali2 számára az orfűi szezonnyitón, az Abaliget-Magyarhertelend, a Hetvehely-Kővágótöttös és az Árpádtető-Remeterét szakaszokasz kellett három-három alkalommal teljesíteni. Az elsőként rajtoló Janovich Roland hiába autózott lendületesen és látványosan, a Lada motorjával problémák adódtak, így ezúttal nem tudott a győzelemért harcolni, sőt, az utolsó körben kénytelen volt kiállni, nem kezdődött jól számára az idény.

Az már az első körben eldőlt, hogy az első helyért a brutálisan szóló Skodával támadó Zsebe Gábor, valamint a hondás ifj. Fogarasi Attila csatázhat, Janovich problémái után pedig egyértelműen ők feszültek egymásnak az élen. A második kört Zsebe kezdte jobban, a jó minőségű Hertelenden nyerni tudott, de a folytatásban Fogarasi stabilizálta a tíz másodperc feletti előnyét – az utolsó körben Zsebe ismét behúzta az abaligeti gyorsot, majd egy tizeddel Hetvehelyt is, Árpádtetőn viszont problémái adódtak, így nem tudta már megszorítani riválisát.

A Rali2-es szezon így Fogarasi remek autózásával és győzelmével indult, Zsebe lett a második, a dobogó alsó fokára pedig a kategóriájában minden, abszolútban pedig egy szakaszt megnyerő Péter Pál állhatott fel a második Hondával. A negyedik helyért ádáz csata dúlt, a nap közben hajtásproblémával küzdő Ruszó Krisztián az utolsó gyorsaságin előzte meg Várnai Dávidot és végül kilenc tizedmásodperccel elvitte a pozíciót.

Az eredmények itt megtekinthetők!

Related posts