Kunmadarason tesztelt az Inter Europe Team

Szép számmal képviseltette magát az InterCars Art sprinten az Inter Europe Team csapata, jó pár autót megmozgattak az év eleji teszten – készülnek
a szezonra, amely során ismét több bajnokságban láthatjuk őket.

Az Inter Europe Team párosai is elkezdték a felkészülést az idei évre, a már hagyományos helyszínnek számító Kunmadarason tesztelték autóikat a csapat tagjai. A bemelegítő gyakorláson ott volt a csapatvezető László István, Simon György, Bihari Péter, Fekete Gyula, Szőllősi Roland és Hlavács Péter is.

„Az Intercars ART-sprint edzésen vettünk részt, mondhatjuk, hogy már hagyomány a csapat életében, hogy itt kezdjük az évet” – mondta László István.

„Tavaly december végén a Rabócsiringen ültünk utoljára az autóban, ami már elég távolinak tűnik március közepét írva. Nagyon jó volt találkozni a többiekkel, természetesen csak a távolságtartási szabályok szigorú betartása mellett. Szép számban indultunk a rendezvényen mi, ’interesek’, remélem, hogy ez a lendület az év közben is megmarad és képviselni tudjuk partnereinket az országos ralibajnokságok futamain, valamint ha szabad lesz a határon kívüli utazás, akkor a
nemzetközi mezőnyben is” – tekintett előre László, aki természetesen ismét a tavaly megszokott Mitsubishit vitte táncba.

A jól ismert sárga Ladát terelgető Simon György a Rali2-ben fog versenyezni, és Egerben kezdi a szezont, Szöllősi Roland az ORC futamain vesz részt a fehér BMW-vel, Fekete Gyula pedig a Citroen C2-t tesztelte ezen a hétvégén – persze az egyik legnagyobb látványosságot most is Bihari Péter és az „űr Lada” jelentette, remélhetőleg őt is sokszor látjuk majd az idei futamokon.

Related posts