Mikkelsen és navigátora fogyóversenybe kezdett

Ugyan domináns teljesítménnyel nyerte a WRC2 szezonnyitóját Andreas Mikkelsen és Ola Floene, de a páros mégis úgy érezte a mérlegelésnél, hogy a súlyuk nem az igazi – különösen Floene-nek nem tetszett, amennyit a mérleg mutatott, úgyhogy már ott eldöntötték, hogy mindketten diétáznak a következő futamig. Ezt nem csak úgy belemondták a levegőbe, azóta tényleg csinálják…

Mikkelsen azt mondta erről a DirtFish-nek, hogy nem érzi magát kövérnek, de ő és navigátora is felszedett néhány kilót, amit le kell adni és hogy meglegyen a motiváció, versenyt hirdettek maguk között: vajon ki tud többet lefogyni az Arctic Raliig? A pilóta szerint ő jobban odafigyel az étkezésére, illetve még keményebben edz, míg Floene jóval szigorúbb diétára fogta magát.

A versenyző azt is elmondta, hogy sajnos ők elég magasak, így nehezebbek is, mint az alacsonyabb versenyzők, ez pedig hátrány – ugyan minden autót ugyanannyira súlyoznak ki, de nem mindegy, hogy a ballaszt az ülésben foglal helyet, vagy a súlypont szempontjából leghatásosabb helyen.

Related posts