Hadik: Egy pici mindig hiányzott

Csütörtökön felütötte a fejét egy technikai probléma a Hadik Rallye Teamnél, így kicsit izgalmasabban alakult a tervezettnél az Eger Rali előtt, de a csapat megoldotta a gondot, így csütörtök éjjel eldőlt, hogy rajthoz tudnak állni a bajnokság második futamán. A pilóta szerint mindezek után nem rossz eredmény az elért harmadik hely, bár a tempója egy nagyon kicsit lassabb volt a két éllovasénál.

“Egyetlen gyorsaságit nyertünk meg ezen a versenyen, ami kicsit extrém volt, mert sötétben rendezték meg, ráadásul elég hosszú pálya volt. Az összes többin lemaradtunk egy kicsit, mindig hiányzott egy apró kis dolog, hogy igazán jó időeredményt tudjunk elérni. Ettől függetlenül azért örülünk neki, harmadikak lettünk, a power stage-en is szereztünk pontokat, amik gondolom, hogy a bajnokság végén még jól fognak jönni, úgyhogy alapvetően örülünk, egy harmadik hely azért nem olyan rossz ebben a bajnokságban.

A Hadik – Kertész páros végül a harmadik helyet szerezte meg Egerben, ami az elrontott Salgó Rali után mindenképp pozitív fejleménynek számít – október elején, a Vértes Ralin még tovább szeretnének javulni, Hadik szerint ha nyugodtabb lesz a felkészülés, akkor ők is megpróbálnak majd jobban a versenyzésre koncentrálni.

Related posts