Grzyb, Németh és Dénes nyert Bakonyán

A Rali3-as értékelést tekintve nagy csatát hozott a vasárnapi Bakonya Rali, ugyanis csak az utolsó gyorsaságin dőlt el az első hely sorsa – Tóth Zoltán és Szigeti Attila itt vesztette el a győzelmet Németh 8V Péter és Rumszauer András ellen. Németh itt “csak” negyedik időt autózott, de így is előzni tudott és végül 2,4 másodperccel nyert, míg a dobogó alsó fokára Szabó Szilárd és Szekér Lilla állhatott fel, így mindhárom helyen egy Hondát láthattunk.

A Race Cupban ismét remekelt Dénes Szabolcs és Dénesné Varga Kata, 7,7 másodperccel előzték meg Kaveczki Jenőt és Nagy Pétert, míg a harmadik helyet Bíró Gergő és Bíró Balázs szerezte meg.

A licenszeseknél nem volt kérdés, a lengyel Grzegorz Grzyb esélyeshez méltó módon minden gyorsaságit megnyert és 29,9 másodperces előnyt autózott ki a második helyet megszerző Osváth Péterrel szemben. A harmadik helyért óriási csatát láthattunk, a tíz másodperces büntetést kapó Dudás Gergő ugyan a tempó alapján a második helyet hozta volna, de így végül csak negyedik lett, ugyanis két tizeddel kikapott a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferenctől, aki a Korda Racing R5-os Volkswagenjével dobogós eredményt szállított – az utolsó gyorsaságin tizedre egált mentek…

Az eredmények itt megtekinthetők!

 

Related posts