Felkészülten várja a rajtot az Inter Europe Team

Május legvégén vett részt egy komolyabb átmozgatáson az Inter Europe Team, amikor a kunmadarasi I. Intercars ART-Sprintre látogattak el a versenyzők – a cél a bajnokságra való felkészülés és az autók kipróbálása volt. Az esőnek köszönhetően László István tesztelhette, hogy hogyan mozog az idei ORC-szezonra szánt Mitsubishi Lancer EVO IX vizes körülmények között, Bihari Péter a vadonatúj, Honda-motoros Ladát vitte táncba, de ott volt a Citroen C2-vel a Szikszai Bészi–Holló Barnabás páros, valamint kipróbálta a BMW-jét Szöllősi Roland is.

Az eseményen egyébként összesen több mint százan vettek részt, és egy új dolgot is megtapasztalhattunk: a rendezvény ugyan még nézők számára nem volt látogatható, de az Inter Europe Team Facebook-oldalán élő videós közvetítésben lehetett követni az eseményeket. A csapat azt tervezi, hogy ezt a (természetesen) népszerű megoldást a jövőben is alkalmazza majd.

Az Inter Europe Team ezzel felkészült a szezonra, legközelebb már a Zabar–Domaháza Rali3-as futamon találkozhatunk a csapat tagjaival – majd jön a Salgó Rali, amellyel a Rali1-es szezon is elrajtol.

Related posts