Evans: Semmi különösebb célom nincs a Toyotánál

Az M-Sporttól a Toyotához igazolt Elfyn Evans, a nagy hármas mögötti talán legjobb pilóta azonban nem tűzött ki maga elé nagy célokat 2020-ra – sem futamgyőzelmek, sem bajnoki helyezések tekintetében nincsenek konkrét elvárásai.

“Nem gondolkodom olyanban, hogy ezt vagy azt a versenyt meg kellene nyerni, vagy ilyesmi. Semmi különleges célom nincs egyik futammal sem és ugyanez a helyzet a bajnoksággal. A Montére is úgy megyek majd, hogy az adódó lehetőségekből hozzam ki a legtöbbet, valamint az egész évnek ezzel a hozzáállással vágok neki” – idézi Evans szavait a WRC.com.

Evans a Toyotát már tesztelte és elsőre elég jó benyomásai voltak róla. “Minden elég pozitívan alakult. A csapatnál lévő hangulat nagyszerű és mindenki nagyon segítőkészen fogadott. Semmi kétségem afelől, hogy kell némi idő a beilleszkedéshez, hiszen sokáig voltam az M-Sportnál, de rögtön úgy éreztem, hogy otthon vagyok. Az autó is jónak tűnt, nagyon hamar meg tudtam szokni. Jók a visszajelzései, mindent éreztem, ami magam alatt történt a változó körülmények között” – mesélt a Monte-tesztről a pilóta.

Evans a héten Finnországban is teszteli még a Yarist, majd január első napjaiban újra a francia hegyekbe költözik a csapat, ott már konkrétan a Monte-Carlo Ralira való felkészülés miatt.

Related posts