Az M4 közvetít a Rally Hungaryről

Az FIA rali Európa-bajnokság promótere, az Eurosport Events izgalmas közvetítésről állapodott meg az MTVA-val.

A kapcsolat nem újkeletű, hiszen az Eurosport Events a WTCR, vagyis a túraautó-világkupa versenyein már együtt dolgozik az MTVA-val, most azonban kiterjesztette az együtmműködést a november 8-10-én tartandó Rally Hungary-re is, amelynek értelmében az M4 Sport napi összefoglalót sugároz a rali Európa-bajnoki futamról.

A közvetítés nem csupán a mindent eldöntő aszfaltversenyre terjed ki, amelyet Nyíregyháza központtal rendeznek meg, hanem bepillantást enged a kulisszák mögé – vagyis magazinos tartalmakkal is szolgál. Ez az előszele a 2020-as megállapodásnak, amelynek értelmében a 2020-as szezon minden futamáról összefoglalót sugároz az M4 Sport, a Rally Hungary esetében pedig napi összefoglalót ad.

“Nagyon örülünk, hogy az MTVA-t üdvözölhetjük az ERC műsorszolgáltatóinak listáján, különösen jó hír, hogy a sorozatban idén bemutatkozó Rally Hungary már profitálhat ebből a megállapodásból az országosan ingyenesen fogható csatornával – nyilatkozta Jean-Baptiste Ley, az ERC koordinátora. – Az MTVA közvetítése a WTCR presented by OSCARO sorozatról már jól ismert és méltán népszerű, úgyhogy nagyon várjuk, hogy új közönséghez is szóljunk az ERC-közvetítés által.”

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója elmondta: “Egyre fokozódik az izgalom és az érdeklődés az első Rally Hungary-vel kapcsolatban, és nagyon jó hír, hogy a háromesélyes Európa-bajnoki csatát megmutathatjuk az M4 Sport nézőinek. Azon felül, hogy bemutatjuk nekik az ERC-sorozat toppilótáit, emlékeztetjük őket arra is, hogy nagyon sok tehetséges magyar versenyző áll rajthoz a viadalon azzal a céllal, hogy bizonyítson ezen a rendkívül érdekesnek és szórakoztatónak ígérkező autósport-hétvégén.”

Chris Ingram (Nagy.-Britannia), Lukasz Habaj (Lengyelország) és Alexey Lukyanuk (Oroszország) között dől majd el az Európa-bajnoki cím sorsa a Rally Hungary-n, amely mindannyiuk számára új helyszín lesz, hiszen az idén került be a versenynaptárba. A négyszeres magyar bajnok Herczig Norbert (MOL Racing Team) és a kétszeres ERC2-bajnok ifj. Érdi Tibor állandó résztvevője az Európa-bajnokságnak – ők is képviselik majd a magyar színeket a hazai futamukon.

Emlékeztetőül tehát: ERC-közvetítés az M4 Sporton

2019: Rally Hungary napi összefoglaló és plusz tartalmak a kulisszák mögül

2020: Összefoglaló az összes ERC-futamról, plusz napi összefoglaló a Rally Hungary-ről és plusz tartalmak a kulisszák mögül

Related posts