Összefogás Chris Ingram Európa-bajnoki címéért

Még a Ciprus Rali előtt fordult azzal a világ felé Jo Ingram, hogy fia, Chris minden egyes pennyjét arra költötte, hogy raliversenyző legyen, most pedig esélye van arra, hogy Európa-bajnoki címet nyerjen – 50 év után ő lenne az első brit, aki képes erre. A főszponzor azonban az utolsó pillanatban kiszállt, így futamról futamra szedte össze eddig a pénzt arra, hogy versenyezni tudjon idén, apja szerint versenyenként 25 000 fontot kell előteremteni. Nos, a Barum Ralin eldőlt, hogy lemaradt egy 100 000 eurós pénzdíjról, mert 0,3 tizedmásodperccel lemaradt az U23-as bajnoki címről – itt úgy tűnt, hogy akár vége is lehet számára az évnek.

Jo Ingram felhívása azonban valóban segített, érkeztek “befizetések”, Chris el tudott rajtolni Cipruson, sőt, a második helyet szerezte meg, ezzel pedig tovább növelte előnyét az összetett Európa-bajnoki tabellán. A szezon utolsó futama a Rally Hungary lesz Magyarországon, Nyíregyházán és ahhoz, hogy mi is láthassuk a fiatal tehetséget ezeken a pályákon, ismét segítségre van szüksége – azok után, hogy megköszönte az eddigi óriási segítséget, a pilóta a Facebook-oldalán kért még egy utolsó támogatást. Aki pénzzel segíti az indulását, annak a neve rajta lesz az R5-ös Skoda Fabián, illetve valaki szerencsés be is ülhet mellé majd egy körre.

Ingram egyébként Nyíregyházán egy dobogós helyezéssel már Európa-bajnok is lehet. Cipruson a támogatók között pedig magyar neveket is felfedezhettünk:

Related posts