“Csapaton belülről” jöhet Herczigék egyik legnagyobb idei ellenfele

Hivatalosan is bejelentették, hogy leszerződött a 2019-es ERC-szezonra a Baumschlager Rallye & Racinggel Marijan Griebel, a 29 éves német pilóta, aki korábban R2-es és U28-as bajnok is volt az Európa-bajnokságon. Griebel ugyanúgy a BRR Volkswagen Polo GTI R5-ösével fog támadni, ahogy Herczig Norbert is, úgyhogy a magyar pilóta egyik fő riválisa kétségtelenül “csapaton belülről” og érkezni.

Griebel ráadásul nem titkolja, hogy szeretné megnyerni az Európa-bajnoki címet, nem kis tervekkel vág neki a szezonnak. “Sikeres évem volt Németországban, most pedig készen állok visszatérni a nemzetközi porondra. A partnereimmel egy elsőosztályú csomagot raktunk össze, úgyhogy természetesen harcolni akarok az Európa-bajnoki címért. Tudom, hogy ez nem lesz egyszerű, de mindenünk adott és a lehető legtöbbet kell ebből kihozni.

GRIEBEL Marijan (DEU) KOPCZYK Stefan (DEU) Skoda Fabia R5 ambiance portrait during the 2017 European Rally Championship ERC Barum rally, from August 25 to 27, at Zlin, Czech Republic – Photo Gregory Lenormand / DPPI

fotó és forrás: fiaerc.com

Related posts