Megvennéd a Skoda első gyári tréning Octaviáját? Itthon eladó

A Kárai Exclusive Racing Car Service posztja:

Nemrég kérdeztük, hogy meg tudjátok-e tippelni, milyen projektbe fogtunk. Akkor jött néhány helyes megfejtés, de most eláruljuk, hogy milyen kincset is rejtegetünk valójában:

Nos, az autó egy eredeti Skoda Motorsport tréning autó, melyből összesen 30 darabot gyártottak és a nagy nevek kapták a WRC mellé, hogy azért mégse az éles autó épségét tegyék kockára, veszélyeztetve ezzel a rajthoz állást a versenyen.

Kutatómunkánk eredménye szerint a tulajdonunkban lévő példány az 1-es sorszámú, vagyis elsőként látott napvilágot a harmincból. Azt is megtudtuk, hogy jelenleg az állomány fele van magánkézben, a többi még a mai napig a Skoda Motorsport tulajdonában maradt.

Az élményért egy 1.8T motor felel, amiről jól tudjuk, hogy mekkorákat lehet vele kúpolni, főleg miután alanyunk szívét az MTM tuningolta.

A kaszni gyárilag bukócsöves, semmi sem utólagos átalakítás, így friss műszakit is kapott, akár a boltba is járhatsz vele és ha esetleg parázol, hogy lekésel az akciós szerszámkészletről, elrúgod egy bukkanón, akkor sincs para, mert a külső tartályos ProFlex-ekkel élmény a földetérés.

Információink egy része egyenesen a Skoda Motorsport munkatársától származik, aki azt is elmondta, hogy az állomány amortizációjának köszönhetően egy ilyen jó állapotban lévő darab remek befektetés lehet bárki számára.

Éppen ezért eladásra is kínáljuk az autót, hogy valaki elérhető áron juthasson hozzá a WRC történelem egy kis szeletéhez.

A dizájnt rally fotók alapján ismét a B Visuals készítette.

Akit komolyan érdekel az autó:+36302823-928

Related posts