Bodolaiék elégedettek Fehérvár után

A szombathelyi murva után ismét aszfalton versenyzett az ORB mezőnye Székesfehérváron, ez a talajtípus pedig jobban fekszik a Bodolai–Popovics párosnak, így nem titkoltan ismét a legjobb öt közé kerülést tűzték ki célul.

„Az első, rövid napon igazából minden rendben ment, annyi volt a gond, hogy nem tudtunk előtte tesztelni, ezért az első két gyorsasági kicsit még az összeszokásról szólt, de a nap végén így is ott voltunk az első ötben, amivel pontot szereztünk, úgyhogy elégedettek voltunk” – kezdte a beszámolót Bodolai László.

„Másnap az első körben akadt némi problémánk, egy technikai hiba miatt elgyengült a motorunk, ami meg is látszott az eredményeken, nem tudtunk negyedik-ötödik időket hozni. A szervizben aztán sikerült ezt megoldani, és így végül megtartottuk az ötödik helyünket, amivel abszolút elégedettek vagyunk. A tempót tekintve az első négy autó gyorsabbnak bizonyult nálunk ezen a hétvégén, tehát hamar eldőlt, hogy nem kell nagyon rohanni, kényelmes, de azért húzós ritmusban autóztunk, élveztük a versenyzést” – magyarázta a pilóta.

A következő megmérettetésre Veszprémben kerül majd sor, a célok ott sem változnak a páros számára. „Igazából idén mindenhova úgy megyünk, hogy szeretnénk a pódiumon végezni, év végén pedig a negyedik-ötödik helyre odaérni, azzal elégedettek lennénk. Ezzel a céllal vágunk neki a Veszprém Ralinak is, régóta versenyzek már
ott, a lőtér közel is áll hozzám” – tekintett előre Bodolai.

Related posts