Loeb meglepődött, hogy milyen buta hibát csinált

Nem ehhez szokott hozzá a kilencszeres világbajnok.

Mexikó után Korzikán is megmutatta erejét Sebastien Loeb és egyértelművé tette, hogy van, amit nem lehet elfelejteni – ezúttal is a mezőny egyik leggyorsabb pilótája volt, de a második gyorsaságin elkövetett hibája miatt az abszolútban nem volt esélye pontot szerezni.

“Nem szoktam ilyet csinálni aszfalton. Általában képes voltam gyorsan menni kockázatvállalás nélkül, jó érzéssel, szóval most meglepő volt, hogy ilyen hülye hibát követtem el” – nyilatkozta ezzel kapcsolatban a legenda a WRC.comnak.

“Nem fogom azt mondani, hogy a hiba nélkül harcolhattam volna a győzelemért, mert ezt nem tudom. De megvolt a ritmus a többi pályán, szóval győzelem vagy nem győzelem, de ott lettem volna az élmezőnyben folyó csatában, ez pedig izgalmas lehetett volna” – tette hozzá Loeb.

“Indultam néhány versenyen, de általában csak évente egy-kettőn, valamilyen autóval, ennek ellenére még mindig megvan a ritmus, még mindig megvan az érzés. Azt viszont nem tudtam, hogy hol van a helyem a világ élvonalában, szóval ez egy jó meglepetés volt számomra” – értékelte a két futamon nyújtott teljesítményét.

Loeb még Spanyolországban is rajthoz áll idén, de sokadjára is elmondta, hogy mást nem tervez – megkérdezték a Német Raliról is, ahol gyakorlatilag verhetetlen volt pályafutása során, de azt válaszolta, hogy éppen nyaralni megy akkor, úgyhogy nem indul több futamon, csak Spanyolországban.

Related posts