Geiger Máté nyert Pécsett Kaveczki előtt

Igazi autósportos napot tartottak vasárnap a Mecsekben, hiszen Rali3-as futamot és hegyiversenyt is rendeztek a Szentkút-Camping közötti szakaszon. A Rali3-nak ötször kellett teljesíteni a távot és ötből háromszor Geiger Máté volt a leggyorsabb a Lada 2101-gyel, így összességében magabiztosan, 13,5 másodperces előnnyel meg is nyerte a versenyt – látványos, gyors, lendületes autózása győzelmet ért számára.

A második helyre Kaveczki Jenő ért be a Volkswagennel, alig 1,3 másodperccel legyőzve Fábián Lórántot és 2,7-tel Bíró Gergőt – utóbbi két pilóta nagyon nagyot ment az utolsó gyorsaságin (Bíró nyerte, Fábián lett a második), így egy-egy helyet előrébb is ugrottak az összetettben, megelőzve az itt pórul járó Bajusz Krisztiánt.

A Lada A1,6 kategóriában Zákányi János bizonyult a leggyorsabbnak, a Teszt értékelésben pedig természetesen az ERC3-ban pallérozódó László Martin, de Lajtai Zsolt második helye is megsüvegelendő…

A hegyiverseny értékeléséből kiemelkedett a Seat Leonnal úridőket autózó Jedlóczky Márk, aki 41 másodpercet 4×3,5 kilométer alatt a többieknek – illetve említsük még meg a Classic kategóriát is, ahol Baranyi Nándor és a Lada Samara futott be győztesként.

Related posts