Vincze Ferenc: Teljes szezon nincs, néhány futam lehet

Nem szerepel a Boldogkő Rali nevezési listáján Vincze Ferenc: a 2019-es magyar bajnok idén sajnos nem tud teljes évet versenyezni, az első magyar bajnoki futamot pedig biztosan kénytelen kihagyni.

“Az igazat megvallva már a tavalyi évünk is nagyon nehezen akart összeállni anyagilag, minden futammal kapcsolatban voltak kérdőjelek, nem tudtunk rendesen felkészülni rájuk, nem volt meg a kellő háttér. Ezt nem akartuk megismételni idén, mert én maximalista vagyok és ha megyek, akkor szeretnék 100%-osan felkészülve odaállni a rajtba és a bajnoki címért küzdeni, a tavalyi hátterünkkel pedig ez idén sem lenne lehetséges. Ezért én már a tavalyi szezon végén jeleztem Igornak, hogy ha nem változnak jelentősen a dolgok, akkor nem tudok teljes évet menni és ha van más lehetősége, akkor nyugodtan fogadja el. Így is lett, jó viszonyban váltunk el, külön utakon folytatjuk” – nyilatkozta Vincze Ferenc.

A pilóta viszont természetesen nem mondott le arról, hogy autóba üljön 2021-ben, a háttérben folyamatosan zalik a munka, de a Boldogkő Ralira még nem sikerült összerakni a szükséges hátteret.

“Folyamatosan dolgozunk azon, hogy tudjunk menni, természetesen nem szeretném még abbahagyni ezt a sportot, meglátjuk, hogy sikerül-e további támogatókat magunk mellé állítani. Tervben van egy-két Európa-bajnoki futam és szeretnénk év közben a magyar bajnokságba is bekapcsolódni, hiszen nagy a motiváció, hogy egy ilyen nívós mezőnyben megmérettessük magunkat. Hogy mikor, hol tudunk rajthoz állni, az viszont egyelőre kérdéses.”

Related posts